HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

Edzőtermi hierachia

2014.08.08. 20:47 Cecilia Rose Wild

Edzeni járok az edzőterembe, zenét hallgatok, és teszem a dolgom. Én vagyok az a jó seggű, bögyös csirke, aki alig szól valakihez, csak akkor válaszol, ha kérdezik. De miért járnak a többiek? Olyan klikkesedés van, hogy azt öröm nézni. Néha jókat derülök rajta.

Nagydarab vagány pasi: Kivágja a Merci/BMW/Audi ajtaját, kiveszi belőle a három hétre való menetfelszerelését tartalmazó sporttáskát, széles mosollyal bevonul, a galeri üdvözli, pacsi, kézfogás, de jól nézel ki, stb. Turmixot, müzli szeletet betolja, belép a szentélybe, a vékonyabb, srácok illedelmesen köszönnek neki, ő hangulatától függően visszalegyint, vagy még azt sem, és kezdi az edzést. Csak a maga fajtával vegyül, kivéve, ha csajozni akar, akkor fürtökben lógnak rajta a lányok. Az ilyen srácoknak nem ritkán tíz – tizenöt évnyi munkája van abban, ahogy kinéznek, joggal lehetnek büszkék magukra, mégsem jellemző rájuk, hogy valakit ok nélkül piszkáljanak. Sokszor láttam, hogy valaki tanácsot kér tőlük, inkább rövidebb, mint hosszabb ideig szívesen rendelkezésre is állnak. A hülyéket azonnal elhajtják a faszba.

Kigyúrt alfahím tükör komplexussal: Annyira levetkőzik, hogy a ruházata épp megfeleljen az edzőteremben meghatározott minimum követelményeknek. Minden gyakorlatot a tükör előtt végez, ügyel arra, hogy legalább két nála kisebb másik pasi jelenlétében mutatkozzon, úgy helyezkedik, hogy a lányokat semmi ne akadályozza abban, hogy edzés közben végig őt bámulhassák.

A széttetovált versenyző: Az a közép-nehézsúlyú, seftes gengszter, aki végre, vagy újra edzésre adta a fejét, van rajta izom, az a Kalasnyikovtól edzett fajta. Ő nem jár egyedül terembe, mindig az egész kollektíva kíséri, ezért soha senki nem kötözködik vele.

A haladó buzgómócsing: Már három hónapja az edzőteremben lakik, mindent elolvasott a neten, ami a testépítéssel kapcsolatos, ennek a tíz százalékát üzembiztosan meg is jegyezte. Épp, hogy látszik rajta, hogy felszedett, plusz hat-hét kilót, és ettől elgurul a gyógyszere. Kéretlenül osztogat másoknak jó tanácsot, és minden széria után pózol, feszít kegyetlenül a tükör előtt. Beleköt a nála nagyobbakba, és ezért néha kap egy-két oktató jellegű pofont.

A kezdő vézna: Az a fehér bőrű beesett mellkasú, gerincferdüléses, lúdtalpas srác, akit mindenki vert a suliban, és aki nyáron is hosszú ujjú pólót visel, senkihez nem szól, zenét hallgat, és megpróbálja belélegezni a teremben kavargó tesztoszteron szagot, hátha az is előremozdítja a fejlődését.

A kezdő suttyó: A kövér srác strandpapucsban, rövidnadrágban, meztelen felsőtesttel, aki miután alaposan beebédelt, tessék-lássék tesz néhány erőtlen kísérletet arra, hogy amit csinál, az úgy nézzen ki, mintha edzene, utána elfekszik a padra terített törölközőn, és megpróbálja kipihenni a fáradalmait.

A puncimágnes: Őt nem érdekli ez a sport. Egyáltalán nem akar testépítéssel foglalkozni, általában egy haverja kíséretében jelenik meg, csak azért, mert valaki azt mesélte neki, hogy a teremben könnyen lehet csajozni. Egyébként könnyen lehet, csak nem az ilyeneknek. Ő vég nélkül telefonál, üvöltve mondja bele a készülékbe a forint euró árfolyamot, csak hogy mindenki hallja, mennyire fontos üzletember. Megfordult a fejemben, hogy az egyiknek kicsavarom a telót a kezéből, és megkérdezem ki van a vonal végén, mert erősen gyanítom, hogy anyukájával beszél ilyenkor. 

komment

Címkék: sport edzés edzőterem testépítés hierarchia pasik alfahím

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr936588855
süti beállítások módosítása