HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

Fogyókúra

2014.08.07. 09:02 Cecilia Rose Wild

A fogyókúrás csodaszerpiac receptje a világon a legegyszerűbb, hiszen még csak azzal sem kell fáradni, hogy megtévesztő ideológiát gyártsunk.

-          Kell hozzá egy honlap, nem kell eltúlozni a dizájnt, a lényeg, hogy két óra alatt elkészíthető legyen.

-          Egy külföldön bejegyzett cég (mindegy hol, csak ne érjék utol a Magyar hatóságok).

-          Egy fotó egy gusztustalanul kövér emberről, és egy másik szétfotoshopolt kép ugyanarról negyven kilóval soványabban.

-          Keríteni kell egy mítoszt egy Dél-Amerikai csodanövényről, amitől a helyiek egészségesek, szépek, vékonyak, boldogok, és már ezer éve ezt eszik, persze mellé non-stop tunyulnak, és zabálnak.

-          Meg kell esküdni égre földre, hogy a fogyókúrás kapszulában használt anyagok természetes eredetűek.

-          Végül néhány fórumbejegyzést kell kreálni az elégedett felhasználók tollából, hogy valami pofája is legyen a dolognak.

 Ezek után csak várni kell, hogy égjenek a vonalak, dőljön a lé. Nagyjából fél évig lehet fejni egy-egy ilyen terméket, utána elterjed a köztudatban, hogy volt, aki hízott tőle, volt, akit kivert a ragya, egyesek rókáztak nulla huszonnégy, lényeg a lényeg, nem fogyott le senki, nemhogy negyven kilót egy hét alatt, egy büdös grammot sem. Azt várnám, hogy ha valaki életében egyszer beszopott egy ilyen ívet, nem megy rá a következőre. Tévedés, de, igen! Ahogy piacon van a soros hegyi kopaszmacska fingból izolált búgató-fogyasztó csodaszer, már nyílik a pénztárca, és a vásárló nyomja a megrendelés gombot a honlapon. Az emberek lustaságát kihasználó irányzat azért ilyen borzalmasan jövedelmező manapság, mert a fogyni vágyók nem hiszik el a szakembereknek, akik nulla közeli testzsír százalékkal, tökéletes izomzattal, kétségbeesetten magyarázzák a fejükbe, hogy lefogyni nem lehet másképp, csak ha odafigyelnek a kajára, és többet mozognak.

Elmennek inkább a jósnőhöz, hogy megkérdezzék: le fognak-e fogyni valaha? Az pedig, óránként ötezerért megmondja a tutit , viszont azt rögvest hozzáteszi, hogy ha mégsem úgy lesz, annak az az oka, hogy a jövő mozgásban van, mi alakítjuk. 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód fogyókúra

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr436580721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása