HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

Kuruzslók

2014.08.07. 08:52 Cecilia Rose Wild

Van alternatíva a közkórház gyilkos szolgáltatásaitól rettegőknek! Számtalan kuruzsló várja őket szeretettel, akik szíves örömest oldanak meg bármilyen egészségügyi problémát. Meg vagyok győződve arról, hogy az összes sarlatán a hit erejében, az ember öngyógyító képességében, és a nagy számok törvényében bízva végzi a munkáját. Egyik sem mondja, hogy a másik által bevetett praktikák egy köpésre vannak a ráolvasástól és a boszorkányságtól, hiszen ha elfogadják a másik módszerét, az övéket sem kérdőjelezi meg senki. A kölcsönösen elismert hülyeség rendszere ez, olyan, mint a bankrendszerben a készpénz használatra vonatkozó megállapodás, amikor az állam törvényben kötelez minket, hogy az egyébként semmit nem érő papír fecnit fizetőeszközként, áruk és szolgáltatások ellenértékeként használjuk.

Mindenféle csoda ágy, bármit gyógyító elektromágneses kütyük állnak rendelkezésre, olyan komolytalan marketinggel, hogy az ember elsírja magát, ha meglátja.

-          Mágneses víz, literenként nyolcszáz forintért.

-          Csoda műanyag piramisok, amire elég ráfeküdni, és ha előtte nem fájt a háta valakinek, utána garantáltan fog.

-          Földeljük le magunkat, különben megzabál az elektroszmog!

-          Tekerjük be a valagunkat alufóliával, mert a meridiánokban futó energiaáramlások kizárólag akkor optimálisak!

-          Együnk hányás ízű, nyálkás gombákat, az majd helyrerakja az emésztésünket, persze csak akkor, ha épp a székrekedésre voltunk hajlamosak előtte!

-          Főzzünk bálnazsírral, mert minden mással ártunk magunknak! 

Minden irányzatnak komoly tiltólistája van. Aki megszegi az előírásokat, rögtön megvádolható azzal, hogy ő maga az oka annak, hogy elmarad a várt hatás. Ha az összes irányzat tiltólistáját egyesítenénk, akkor nem sok minden maradna, amit megehetnék - megihatnánk. Ehetnénk fényt, de csak nyakig kilencvenes faktorú bio naptejben, különben jön a bőrrák. Ihatunk hozzá vizet, de csak ásványvíz a jó, vagy a kémiailag tisztított, a csapvíznek a közelébe sem ajánlatos menni, csak vegyvédelmi ruciban.

Az egészségtudatosság klassz dolog, fontos, hiszen a vásárló dönti el, hogy végül mit vesz le a polcról, az egészségesebb alapanyagokból gyártott ételt, vagy a szemétből készült kaját. Ezzel hatást tud gyakorolni a gyártóra, aki a profitmaximalizálás érdekében vegyszerekkel, ehetetlen térfogatnövelő anyagokkal tömi tele a termékét, és mivel a jogi szabályozás soha nem állítaná meg ezt a folyamatot, a tudatos vásárlóknak kell összefogniuk ellene. Szép lenne, ha itt véget is érne a dolog, és nem lennének olyanok, akik a vásárlók hiszékenységében bízva, vagy egyenesen a betegségük miatti kétségbeesésüket kihasználva, bontják le őket, eget rengető baromságokat állítva. 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód tudatos vásárló kuruzslók

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr416580691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása