HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

A láncra kötött vadállat

2014.08.03. 16:39 Cecilia Rose Wild

Mindenkiben él egy büdös bunkó, egy obszcén állat, ami szocializációtól és élethelyzettől függő sűrűséggel és mélységről tör elő belőlünk, amikor valami igazságtalan, gusztustalan, bosszantó dolog történik velünk. Ne! Ne mondd, hogy te soha nem akartál valakit elküldeni a melegebb éghajlatra, olyan alapossággal, hogy alig várja, hogy indulhasson. Ne légy álszent, ha máskor nem, akkor káromkodtál, amikor a padlón eldobált Lego - ra ráléptél mezítláb. Annál nincs rosszabb érzés az univerzumban, emlékezz, miket mondtál akkor! A másik a macska teszt. Biztos vagyok benne, hogy a lábad előtt keresztben cikk-cakkban közlekedő macska holdig történő felrúgása helyett hullott már ki cifra áldás a szádon. Amennyiben mégis felrúgtad, legközelebb próbáld meg átlépni.  

Nem a szokásos élethelyzetekre gondolok, amikor valaki vezetés helyett bénázik előtted az úton, vagy állandósult parkolási nehézségei vannak, és beszólsz neki, hogy fog ez menni, meg tudod csinálni, inkább áramot vezessél, stb... Ez még kevés.

Képzeld el azt a szitut, hogy hirdetsz egy ingatlant, megállapodsz a vételárban a kereskedővel, és ő komplett négy millió forinttal olcsóbban árulja a neten. Ezt megtalálod, nézed, és nem akarod elhinni. Ilyenkor a saját kezedre kell verned, hogy ne az idegbeteg verziót gépeld be a klaviatúrán, és utána üsd a küldés gombot agresszíven sokszor egymás után. Hős voltam, megtettem, sikerült. Legyőztem a lelkemben tomboló primitív szociopatát.

 

Tisztelt Üzletkötő!

A hirdetési felületen találtam meg az xy számú hirdetést. Tisztelettel érdeklődöm, hogy ki hatalmazta fel arra, hogy a tulajdonomban álló ingatlant 14.000.000 Ft-os vételáron hirdesse? A cégükkel kötött írásbeli megbízás alapján az ingatlan vételára 18.000.000 Ft. Kérem, hogy a hirdetésben szereplő összeget e megállapodásnak megfelelően módosítani szíveskedjen. Amennyiben nem áll módjában a kérésemet teljesíteni, a holnapi nap folyamán megteszem a szükséges jogi lépéseket.

 Üdvözlettel: A kedves ügyfél 

Ha nem moderálom magam, az első leirat ment volna: 

Ide figyelj, faszszopó! 

Látom, kevered a szart, és nem tetszik. Mégis ki a telibe baszott büdös kurva anyja engedte meg, hogy ráírd azt az összeget a cellámra? Ezt nagyon benézted. Úgy mondom, hogy te is megértsd, szarházi. Van egy papírom, rajta van a 18 guriga, azt rakd fel az oldalra, annyiba kerül. Nem tizennégy egység, kócos szemű, tizennyolc! Holnap ez legyen az első dolgod! Hugyozni ne menjél ki, amíg ez nincs meg! Ha nem sikerül, felnyomlak a jardon. Tudsz követni? Olyan papírom van, hogy téged elvisznek! Csináld a dolgod serényen, mert megkereslek, és megbaszatlak anyád hátán köcsög!

A tulaj. 

A válasz, amit az üzletkötőtől kaptam:

Kedves Ügyfelünk!

Azért hirdettem ennyiért, mert a kollégám ennyiért vitte fel a rendszerünkbe...

Ezer szerencsém, hogy külföldön is olvasom a maileket, mert különben holnap már bíróság előtt állhatnék, de nem tudok ellenállni az Ön kérésének, módosítom a hirdetést, pontosabban törlöm.

Szép napot kívánok Önnek!

Erre az elküldött válasz, normális hangvételben:

Kedves Üzletkötő!

A kollégája az egyetlen általam aláírt megbízás alapján tájékozódhat a vételárat illetően, és azon a 18 millió forint szerepel. Nem szeretném a magánéletem részleteivel untatni, ezért csak jelzem, hogy ez nem a véletlen műve. 

Második alkalommal fordul elő, hogy a megbízásban szereplő ártól különböző összeggel kerül fel hirdetés az internetre, ezért újfent tisztelettel kérem Önt, a kollégáját, a rendszergazdát, vagy bárkit, aki az ügyben kompetens, hogy a rendszerükben szereplő adatot a szerződésben foglaltaknak megfelelően módosítsák. 

A jogi eljárás keretében nem feltétlenül ragaszkodom ahhoz, hogy bíróság elé álljon, tökéletesen megfelel az is, ha a meghirdetett és a szerződés szerinti vételár közti különbözetet az ingatlan értékesítésekor részemre megtéríti. 

Szomorúan kell tudomásul vennem, hogy az ellenállhatatlan kérésem ellenére a hirdetés még mindig megtalálható az oldalon, egyben bízom abban, hogy a nyilvánvalóan halaszthatatlan teendői mellett a közeljövőben szakít időt arra, hogy törölje. 

És amit szívem szerint lenyomtam volna neki:

Kóstolgatsz, te geci?

Nem érdekel, hogy ki szart a ventillátorba, a spanod vagy te, a tizennyolc, az tizennyolc, vágod? Egyébként a fasz közöd van hozzá, hogy mit csinálok, ha csilliárdokért árulom, azt is megtehetem, itt én mondom meg a tutit!

Nem először találtok meg ezzel a hülyeséggel, úgyhogy kapjátok össze magatokat, és karcoljátok bele a vincseszterbe, a frankó összeget!

Nem akarlak én rögtön elgáncsolni, nem nyerek azon, ha faszra húznak, viríthatod a hiányzó számot, megteszi az is. 

Iparkodjál lekapni az oldalról azt a fost, ne a pofád járjon, hanem a kezed! 

Szólj hozzá!

Címkék: pasi ingatlan közvetítő

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr166570475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása