HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

Edzőterem - nők.

2014.08.09. 21:32 Cecilia Rose Wild

Nem célom, hogy bárkit megbántsak, senkinek nem akarok a lelkébe taposni, a publikáció oka, értelme, kizárólag a szórakoztatás/bosszantás a közönség beállítottságától függően. Nem szeretném bekategorizálni az embereket, és az öncélú fikázás sem az asztalom, az írásom nem vonatkozik mindenkire, kiemel egyes csoportokat, általánosít. Nem állítom továbbá, hogy bárkit, aki az edzőtermeket látogatja, az általam vázolt néhány sablonos kategóriába be lehet, vagy kell sorolni.

Továbbra sem szeretem a gusztustalan, ízléstelen beszólásokat az edzőteremben, de ilyeneket eddig kizárólag olyan embertől kaptam, aki nyilvánvalóan nem való oda.  Igen, van pár idióta, aki azt hiszi, hogy ha minden nőre rákapaszkodik a teremben, akkor a nagy számok törvénye alapján egyszer szerencséje lesz. Ők nem edzeni járnak, hanem hódítani, illetve telefonálni, ügyet intézni, meztelenül „kondizni” komplett menüt a padon ücsörögve elfogyasztani, és ezt a mentalitást nem fogom szó nélkül hagyni. Néhány kommentelő szerint elvárom, hogy ezek az emberek közeledjenek hozzám. Nos nem várom el, sőt, azt állítom, hogy az ilyen embereknek nagyon kicsi az esélye azok mellett a srácok mellett a teremben, akik tényleg komolyan veszik a sportot. Nem a legjobb helyre járok edzeni, de szeretem, mert már évek óta szeretem a törzsgárdát, nem én fogom feladni, és nem fogok lelépni menjenek a beszólogatós lúzerek. 

Akik kemény munkával eredményt értek el, és évekig kitartóak voltak, ne érezzék érintve magukat. Ezek az írások nem róluk szólnak. Ők szerintem egyébként is csak röhögnek az egészen. Becsülöm azokat is, akik most gyűjtenek erőt ahhoz, hogy a közeljövőben bármilyen sportba belevágjanak, és azokat is, akik épp lelkes kezdők. Nem célom elvenni a kedvüket.

És most az egyik kitartó kommentelő kérésére, aki képes és hajlandó volt végigolvasni a valagamról szóló egész napos kommentáradatot, jöjjenek a nők:

Miss Schwarzenegger: „Hát ettől nem kapnék egy sallert” „Csak ne szoruljon a nyakm a lába közé” ilyen, és ehhez hasonló kéretlen üzeneteket kapnak a komolyan edző lányok az utcán. Amennyiben még szteroidokkal is segítik a fejlődést, jön az „Emberevő fejed van, nyuszi.” illetve a „Azt a pofát! Godzilla hozzád képest lepkefing.” megszólítás. Véleményem szerint szép, ha egy lány izmos, igyekszem én is, ahogy a képességeimből telik, de még bőven van hova fejlődni, sokkal több van hátra a számomra már megfelelő végeredményig, mint amennyin túl vagyok, és hát az is sok év.

Negyvenes: Lehet, hogy nem hiszitek el, de sok negyvenes nő, úgy néz ki miniszoknyában, hogy a sárga irigység megzabálná a tizenéves emo-s harmincöt kilós lányokat. Feszes bőr, kidolgozott, szép szálkás izmok, tökéletes tartás, csodás alak. Mire egy nő eléri a negyvenes éveit, addigra kifinomul az ízlése, helyére kerül az értékítélete, magabiztosságot és nőiességet tükröz a személyisége. Nem utolsó sorban pedig vannak köztük olyan sportoló nők, akik kenterbe vágják sprintben a busz után rohanó húszéves láncdohányos csitriket. 

Edzeni visszatérő kismama: Nagyon ritka az a nő, aki meg tudja tartani terhesség alatt az alakját, azok a makacs hormonok akkor is dolgoznak, ha az ember mindent elkövet, odafigyel az étkezésre, a vitaminok szedésére, amennyire lehetősége engedi sportol. Kisgyerek mellett nagyon nehéz edzeni, külön étrend a család minden tagjának, időt kell szakítani arra, hogy az ember lánya lejusson a terembe, szóval szervezési bravúr is egyben. Minden tiszteletem annak, aki ezt kivitelezi.

Vadász: Az edzés mellett határozott párválasztási célzattal a terembe érkező lányok, akik folyamatosan monitoroznak. Kiválasztják, egy ideig fixírozzák áldozatukat, majd könnyed laza csevegésbe kezdenek vele. Sikeres támadás esetén általában együtt távoznak a teremből. A hazaúton a srác anyagi helyzetének precízebb tanulmányozására is lehetőség nyílik.

A tökéletes: Ő minden egyes edzés alkalmával divatbemutatót tart. Kétszer nem megy le edzeni ugyanabban a ruhában, színharmónia márkaazonosság rendben, cipő, felső, és az épp, hogy egy keveset takaró nadrág tekintetében. A haja olyan, mintha egyenesen a fodrásztól esett volna be, illatfelhő lengi körül. Hibátlan az összkép. Ő nem vadászik, őt meg kell hódítani. Edzőtermenként egy van belőle, nem tűri a konkurenciát.

Nem akarok nagyon nagy lenni: Ez azoknak a lányoknak hullik ki a száján, akik fél kilónál nehezebb súlyzót nem vesznek a kezükbe, mert félnek, hogy ha egy picit izmosabbak lesznek, akkor nagyobb darabnak néznek majd ki. Inkább fogyókúráznak, és mivel amellett nagyon rossz, és nem is hatékony edzeni, sokan abba is hagyják.

Vegetáriánus vagyok. - Ha ez a jelmondatod, akkor nem ez a sport való neked. 

komment

Címkék: edzés nők edzőterem

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr216590755
süti beállítások módosítása