HTML

ANTIKULTI

A blog olyan mindennapos jelenségeket, eseményeket tárgyal, amelyekkel mindenki találkozik, mégsem tudunk szó nélkül elmenni mellettük.

Friss topikok

  • Noname Watanabe: Szeretetre vágyik: Nő: végre valaki ejtse teherbe, hogy elmehessen gyesre Férfi: dugni akar (2015.06.17. 10:06) Társkereső szótár
  • Siphersh: "The pursuit of a militarised and enforcement-led global ‘war on drugs’ strategy has produced enor... (2014.11.26. 18:24) Marihuána legalizálás pro és kontra
  • TakeMeCloser: @George Herceg: nem akarom fájdítani senki szívét, de pont egy ilyen NŐ szerzett meg magának pár n... (2014.11.19. 21:58) Párkapcsolati sztereotípiák
  • : @IGAZI_kovi1970: Vagy Ovis-ra az tényleg trendi lenne. Latinos, és még igaz is. (2014.10.07. 10:10) Swinger club - kipróbálnád?
  • szvsz: Szólok, azért oda mentek, mert azt volt a legkönnyebb feltörni. Nem a profi betörők mennek oda, ha... (2014.10.06. 08:59) Betörők figyelmébe

Állatkínzók figyelmébe!

2014.08.08. 12:45 Cecilia Rose Wild

Nem lehet azzal vádolni, hogy kirívóan agresszív lennék, inkább az ellenkezője. Már lenyugodtam, élem a panel proletárok, szájkaratés, plebs fotelforradalmárok átlagos mindennapi életét, hiszen már a második kamaszkoromnak is rég vége.

A reggeli kávém mellett olvasgatok, amikor azt látom a friss hírek között, hogy valami Isten háta mögötti kis faluban, egy csávó, hobbiból kóbor kutyákat kínoz. Neki és a hozzá hasonló baromarcú szellemi nyomorékoknak – akiknek ez szórakozást jelent - az alábbi üzenetet küldöm.

-          Általában nem értek egyet a jogalkotó által megfogalmazott büntetési tételekkel, már a tényállás szövegével sem, és ez most sincs másképp. Kevés a törvényben meghatározott két év, azért, amit csináltok!

-          Ha rajtam múlna, az állatkínzásért sitten ücsörgőknek nyitnék egy külön folyosót, ahova minden éjszaka beengedném az életfogytos köztörvényeseket, hogy kedvükre szórakozhassanak veletek. Az az élmény kábé egálban van azzal, amit ti követtetek el.

-          Tenném ezt azért, hogy egy csöppet átérezzétek, milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni. Még véletlenül sem gondolom, hogy tanulnátok belőle, hiszen ha eddig nem értétek fel ésszel, hogy nem ez a helyes irány, ebből sem jönnétek rá. 

-          Okulásotokra a jól megérdemelt börtönbüntetésetek letöltése után, a rendes munkaidőtökön túl, napi négy-hat óra közérdekű, ellentételezés nélküli munkavégzést javasolnék felügyelet mellett, állatmenhelyen. Az állatok közelébe persze nem mehetnétek, viszont tökéletesen alkalmasak vagytok arra, hogy kutyaszart talicskázzatok a nap bármely szakában, vagontételben. Egy szolid tíz év ebből elég lenne, hogy egy kicsit törlesszetek.

-          Közben elgondolkodhatnátok a világ nagy dolgain, hogy mivel tudnátok úgy agyonütni az időt, hogy ne tegyetek kárt senkiben, semmiben.

-          Az, hogy azt mondjátok, a városi buzeránsok nem tudják, falun hogyan kezelik az állatokat, nem ment fel titeket. Nem hiszem, hogy sztárolni, kényeztetni kéne a kutyákat, macskákat, de amit ti elkövettek, az attól nagyon messze van.

-          Végül, de nem utolsó sorban, ha akkora idióta elmebetegek vagytok, hogy nem tudjátok megérteni, miért nem kéne így viselkedni, akkor érjétek be a hülyéknek szánt verzióval: Mert tilos!

Szólj hozzá!

Címkék: állatok állatvédelem menhely állatkínzók

A bejegyzés trackback címe:

https://antikulti.blog.hu/api/trackback/id/tr56587725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása